Chatta och träffa nya människor på Heting chatten

Det här är platsen för dig som är social, vill dejta eller hitta nya vänner. I vår fina chatt hittar du tjejer och killar i åldern 15-25 år.

Börja chatta genom att först bli medlem på Heting.se Är du redan medlem? Börja chatta


Just nu i chatten

Kille, 24 år från Västra götaland
Tjej, 21 år från Kronoberg
Kille, 21 år från Skåne
Kille, 26 år från Stockholm
Kille, 25 år från Annat land
Kille, 21 år från Västmanland

Chatta med singlar

Vår chatt riktar sig främst till singlar. Är du singel och letar efter partner är detta en ypperlig plats att ragga på.

Unik chatt

Heting är en chatt där du kan flirta, umgås och fördriva tiden. Vad som gör denna chatt unik är att du kan klicka runt på sajten samtidigt som du chattar. Du kanske vill se någons profil, kolla nya kommentarer etc. Under tiden du gör det är du alltid ansluten till chatten och ser när nya meddelanden till dig dyker upp.

Skapa röstningar

Vi erbjuder en rolig möjlighet för dig att ta tempen på chatten genom att skapa röstningar där du ställer en fråga och låter chatten tycka till. Du bestämmer själv frågan och svarsalternativen. Resultatet uppdateras automatiskt och kan visas könsseparerat. Ställer man t.ex. en fråga där det är intressant hur de olika könen har röstat är detta intressant.

Chattrum

I chatten kan du ha flera chattrum igång samtidigt och chatta privat med vem du vill. I varje chattrum ser du vilka som är anslutna och kan snabbt kontrollera deras profil. Här finns också information om hur länge en person har befunnit sig i chattrummet. Chattar du i flera chattrum samtidigt blinkar chattflikar när någon skrivit till dig.

Chatthistorik

Vi erbjuder detaljerad statistik över alla du chattat privat med. Du ser med vem du chattat, när och de senaste meddelandena. Detta kan vara väldigt användbart om du chattar mycket och vill hålla koll på dina tidigare aktiviteter.

Säkerhet

Vi är väldigt måna om att bara "äkta" personer använder vår chatt. Med det menar vi medlemmar som har bevisat att det är dem som deras bilder föreställer. För att uppnå en såg hög andel äkta som möjligt har vi en äkthetsfunktion som låter medlemmar bevisa sin äkthet och därmed få en liten grön "check"-ikon till vänster om användarnamnet. Håll utkik efter denna ikon om du vill vara säker på att personen är den han/hon utger sig för att vara på sina bilder

Ungdomschatt

Chatten är främst riktad till ungdomar och tonåringar då åldersgruppen för sajten är 15-25 år-

Chattregler

Vi har moderatorer som övervakar och ser till så att en trevlig stämning råder.  Läs fullständiga chattregler här

Nyheter i chatten

  • 2012-12-16: När man skickar ett meddelande till en specifik person (alla chattmeddelanden i den privata chatten samt riktade meddelanden i huvudchatten) visas alltid hela meddelandet utan scroll
  • 2012-12-29: Textfältet där man skriver chattmeddelanden ökar nu automatiskt storlek för att passa längre meddelanden

Läs mer om att chatta på wiki